Jeven expanderar och söker Head of Operations

Head of Operations till Jeven AB, Söderhamn

På Jeven AB anser vi att en ren, sund och energiklok arbetsmiljö i kök är en självklarhet. Genom våra produkter skapar vi en bättre arbetsmiljö, förbättrar lönsamheten och ökar byggnadens energieffektivitet. Jeven är idag ledande i Norden inom vår nisch Commercial Kitchen. Vårt självklara mål är att långsiktigt nå samma position inom Europa och Globalt. Jeven AB är en del av Absolent Group – en världsomspännande koncern som tillverkar produkter som renar luft i samband med kommersiella processer.

Du kommer att ansvara för Operations som består av vår tillverkning med tillhörande stödfunktioner. Vår största tillverkningsenhet ligger i Söderhamn vilket också kommer att vara din placeringsort och huvudsakliga arbetsplats. Du kommer att ingå i ledningsgruppen i Söderhamn och i din roll som Head of Operations kommer du att ha stöd från koncernens Head of Operational Excellence. Du leder, coachar och stöttar ett team om ca 25 personer och rapporter till Jevens CEO.
Vi söker dig som har ett starkt eget driv, är nyfiken, resultatorienterad och vill vara med att leda vårt förbättrings- och förändringsarbete. Vi är verkligen övertygade om att allt går att förbättra och jobbar därför långsiktigt med kontinuerliga förbättringar och Lean.

Du delar med dig av din positiva energi och kreativitet till dina medarbetare och den ledningsgrupp du är medlem i. Du har förmågan att analysera samtidigt som du naturligt kavlar upp ärmarna och står med båda fötterna mitt i den operativa verklighet du leder och utvecklar.Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande och produktionsteknisk erfarenhet. Vidare har du dokumenterade ledarerfarenheter och erfarenhet av att leda förändring.

Tjänsten är på heltid och med omgående start.

Intresserad?

Känns detta som en tjänst för dig så skicka din ansökan via mail career@absolentgroup.com , senast 31 oktober, 2020. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För mer information om tjänsten, kontakta Jevens CEO Jan Blom, tel 070-2515304.

Vi ser fram emot att få höra av just dig! Varmt välkommen med din ansökan!