Jeven söker Produktionschef i Söderhamn

Kan du bidra med erfarenhet av modern produktionsledning?
Vill du vara del av ett starkt team med produkter i framkant?

 

Jeven befinner sig i en stark tillväxtfas och behöver nu dig som kan ta över helhetsansvaret för tillverkningsprocessen. Du rapporter till VD, ingår i ledningsgruppen och har ett nära samarbete med koncernens Head of Operational Excellence. Ditt uppgift blir att ta ett helhetsansvar för Jevens tillverkningsprocess ifrån inkommande order till leverans. Till din hjälp har du ett tjugotal medarbetare verksamma inom produktion, beredning, inköp och logistik, vilka du har direkt personal- säkerhets- och arbetsmiljöansvar för. Rollen är bred och omfattar en stor del operativa arbetsuppgifter såsom att leda kontinuerliga förbättringar och sätta nya rutiner samtidigt som du leder långsiktigt viktiga projekt framåt i nära samarbete med ledningen.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbilning eller motsvarande i grunden och erfarenhet av förändringsledning. Du har lång erfarenhet av att bedriva ständiga förbättringar och optimera produktionsprocesser utifrån lean. Vi söker en tydlig ledare med starkt eget driv, nyfikenhet och resultatorientering som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Du skapar bästa förutsättningar för dina medarbetare att prestera och är bra på att kommunicera förväntningar.

Vi kan erbjuda dig en unik roll där du får vara med och leda och utveckla produktionen vid en stolt tillverkare av kundanpassade och energieffektiva premiumprodukter!

Intresserad? Läs mer hos vår rekryteringsfirma Balkefors & Ponsiluoma AB