Vi söker teknisk säljare/projektör till Jönköping

Är du serviceminded ut i fingerspetsarna? Vi har tjänsten för dig som tycker att teknik + sälj = sant!
Som teknisk innesäljare på Jeven ansvarar du tillsammans med teamet för företagets projektservice till den skandinaviska marknaden. Rollen innebär att vägleda och projektera fram förslag på våra produkter till våra kunder. Detta innebär allt från offerter, beräkningar till ritningsförslag. Du blir vår länk mellan marknads- och produktionsavdelningen och även Jevens ansikte utåt på mässor. Tjänstens placering blir på vårt säljkontor i Huskvarna.

Vill du bli en av oss? Vi söker dig som kan navigera i CAD samt ser Office-paketet som din hemmaplan. Du har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning på lägst gymnasienivå alt. likvärdig erfarenhet och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att briljera som teknisk innesäljare tror vi att du är affärsmässig och förtroendeingivande, men även självgående, kommunikativ, noggrann och lyhörd. Du trivs i en roll med mycket kontakt med såväl medarbetare som kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För rätt person finns det möjligheter att utvecklas i en utesäljroll. Låter detta som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 5 maj.