Vi söker Teknisk Säljare Skåne

Sätter du alltid kunden i fokus och förstår vikten av att skapa och behålla långvariga kundrelationer?
Jeven söker en självgående och driven säljare till region Skåne. Är du den vi letar efter?
Som säljare hos oss blir du en del av Nordens största tillverkare av kåpor till storkök. Dina dagar består av att arbeta med uppsökande verksamhet både per telefon och besök, därefter driver du de affärer du får in. Arbetet innebär även att sköta offerter och avtalsskrivning samt att vid olika evenemang representera och presentera företaget och dess produkter.

Vi tror att du har teknisk bakgrund och har jobbat med relationsbyggande försäljning tidigare. Kommunikativ, hög social kompetens och ett stort intresse för försäljning, det är du det. Samtidigt arbetar du med stor drivkraft både målinriktat och långsiktigt. Med ett starkt affärsintresse har du ett öga för lösningen och förmedlar denna till kund. Har du dessutom erfarenhet från ventilationsbranschen ser vi mycket positivt på det. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Distriktet omfattar Skåne, Halland och södra Småland och du bor med fördel i Malmö- eller Helsingborgsområdet.
Är du den skickliga säljaren vi söker?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten.  Vi önskar din ansökan senast 17/4-2018.