Vi söker en Teknisk innesäljare – Projektservice

Är du serviceminded ända ut i fingerspetsarna? Tycker du att teknik + service = sant? Vi har tjänsten för dig!

Som Teknisk innesäljare på Jeven Projektservice ansvarar du tillsammans med teamet för företagets projektservice till den skandinaviska marknaden. Rollen innebär att vägleda och projektera fram förslag på våra produkter till kunder. Teamet på Projektservice levererar kompletta underlag på till- och frånluftsflöde, ljud och tryckfallsdata samt förslag på lämplig lösning för det aktuella projektet. Detta innebär allt från offerter, beräkningar till ritningsförslag. Du blir vår länk mellan marknads- och produktionsavdelningen och har även direktkontakt med våra kunder som är verksamma i ventilations- och byggbranschen. Tjänstens placering blir på vårt säljkontor i Huskvarna.

Vill du bli en av oss? Vi söker dig som kan navigera i CAD samt ser Office-paketet som din hemmaplan. Du har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning på lägst gymnasienivå och vi tror att du kan vara i början på din karriär. Om du har teknisk förståelse och CAD-vana tillsammans med ett serviceminded sätt, så lär vi dig resten.

För att briljera i din roll tror vi att du är affärsmässig och förtroendeingivande, men även självgående, kommunikativ, noggrann och lyhörd. Du trivs i en roll med mycket kontakt med såväl medarbetare som kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss på Jeven blir du en del av ett innovativt företag som ständigt driver utvecklingen framåt. Låter det här som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt på 070-3021441. Du söker tjänsten via www.nyposition.se registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 28 oktober.

Annons Teknisk innesäljare – Projektservice