Restaurang Frantzén
När Björn Frantzén byggde sin nya restaurang i Stockholm var det en utmaning med avseende på ventilationen. Matplatserna är placerade runt köket där maten lagas med hjälp av bland annat en kolgrill. Detta blev en utmaning för ventilationskonsulten och Jevens projektservice.
När nu köket är igång har det visat sig att luftmiljön i restaurangen blivit väldigt lyckad.
PROJEKTBESKRIVNING
Installationsår: 2017
Antal kåpor: 6
Totalt frånluftsflöde: 3200 l/s
Typ av fettfilter: UV-TurboSwingfilter, Kondensavskiljare
Ansulex släcksystem
Läs mer om andra lyckade installationer
När Björn Frantzén byggde sin nya restaurang i Stockholm var det en utmaning med avseende på ventilationen. Matplatserna är placerade runt köket där maten lagas med hjälp av bland annat en kolgrill. Detta blev en utmaning för ventilationskonsulten och Jevens projektservice. När nu köket är igång har det visat sig att luftmiljön i restaurangen blivit […]