När Björn Frantzén byggde sin nya  restaurang i Stockholm var det en utmaning med avseende på ventilationen. Matplatserna är placerade runt köket där maten lagas med hjälp av bland annat en kolgrill. Detta blev en utmaning för ventilationskonsulten och Jevens projektservice.
När nu köket är igång har det visat sig att luftmiljön i restaurangen blivit väldigt lyckad.


PROJEKTBESKRIVNING

Installationsår: 2017

Antal kåpor: 6

Totalt frånluftsflöde: 3200 l/s

Typ av fettfilter: UV-TurboSwingfilter, Kondensavskiljare

Ansulex släcksystem

Läs mer om andra lyckade installationer

När Björn Frantzén byggde sin nya  restaurang i Stockholm var det en utmaning med avseende på ventilationen. Matplatserna är placerade runt köket där maten lagas med hjälp av bland annat en kolgrill. Detta blev en utmaning för ventilationskonsulten och Jevens projektservice. När nu köket är igång har det visat sig att luftmiljön i restaurangen blivit […]