Vi söker ny medarbetare! Är detta en tjänst för dej?

 

 

Är du serviceminded ända ut i fingerspetsarna? Tycker du att teknik + service = sant? Vi har tjänsten för dig!

Som Teknisk innesäljare på Jeven Projektservice ansvarar du tillsammans med teamet för företagets projektservice till den skandinaviska marknaden. Rollen innebär att vägleda och projektera fram förslag på våra produkter till kunder. Teamet på projektservice dimensionerar, upprättar specifikationer och ritar upp kökskåpor efter kundens underlag och kravställning. Som del av teamet blir du blir vår länk mellan marknads- och produktionsavdelningen och har även direktkontakt med våra kunder som är verksamma i ventilations- och byggbranschen. Du rapporterar till Försäljningschef och tjänstens placering blir på något av våra säljkontor i Jönköping, Söderhamn eller Gävle.

Vill du bli en av oss? Du har en eftergymnasial utbildning, teknisk högskola eller motsvarande erfarenhet. Har du branschkännedom och erfarenhet från CAD, blir vi extra glada, men det är inte ett skallkrav. Kanske jobbar du idag som konstruktör inom ventilation eller bygg? Är du säljare från branschen men vill trappa ned på resandet eller har du jobbat som projektledare eller konstruktör i entreprenadsledet? Huvudsaken är att du har teknisk förståelse, hög ambition och vilja tillsammans med ett serviceminded sätt, så lär vi dig resten.

För att briljera i din roll tror vi att du är affärsmässig och kommunikativ, men även självgående, noggrann och lyhörd. Du trivs i en roll med mycket kontakt med såväl medarbetare som kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss på Jeven blir du en del av ett innovativt företag som ständigt driver utvecklingen framåt. Låter det här som något för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt på 070-3021441. Du söker tjänsten via www.jobb.nyposition.se. Vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 15 januari.

Följ denna länk för att söka: Teknisk innesäljare | Jeven – Ny Position